Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/public/sites/www.leven-in-schiebroek.nl/wp-content/plugins/count-per-day/counter-core.php on line 1517
SPOT ON SCIEBROUCK: 2700 bezoekers
SPOT ON SCIEBROUCK: 2700 bezoekers

SPOT ON SCIEBROUCK: 2700 bezoekers

Méér dan succesvolle eerste editie van muziekfestival 

Het gratis, muzikale festival Spot on Sciebrouck bij Natuurtalent sloot afgelopen zaterdag de eerste editie af met daverende optredens van Nederlandstalige hiphop-collectief Het Gezelschap en de krautrock-band Smudged. Eerder die dag kon het publiek in Natuurtalent genieten van optredens van de Schiebroekse pianiste Annelie, kunstenaar Chantal van Heeswijk en de Rotterdamse iconen van de Amazing Stroopwafels. Meer dan 2700 bezoekers bezochten het festival. 

Sommigen moesten even wachten om binnen te kunnen komen vanwege de drukte. Uiteindelijk kon iedereen genieten van de programmering en de lokale lekkernijen. En wat goed is hoeft niet van ver te komen. Op het podium stonden uit Schiebroek Kinderkoor Prettig Weekend en 3 zangeressen van Open Studio Schiebroek.  Ook op culinair gebied heeft Schiebroek heel wat in huis. Zowel de frikandellen van Le Frique, het lokale bier van ROTT. Brouwers en de gerechten van Natuurtalent vonden gretig aftrek. IJssalon Koen had speciaal voor dit festival drie soorten ijs gemaakt die waren gebaseerd op de smaken van Sunrise, de voormalig Schiebroekse limonadefabriek. Het publiek was unaniem enthousiast over de nieuwe aanwinst die Spot on Sciebrouck voor de wijk is. Of een tweede, gratis editie gerealiseerd kan worden, is grotendeels afhankelijk van de financiële mogelijkheden die de gemeente Rotterdam biedt.