Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/public/sites/www.leven-in-schiebroek.nl/wp-content/plugins/count-per-day/counter-core.php on line 1517
Stichting Activos op zoek naar actieve vrijwilligers.
Stichting Activos op zoek naar actieve vrijwilligers.

Stichting Activos op zoek naar actieve vrijwilligers.

Enthousiast om als vrijwilliger iets voor senioren te kunnen betekenen en is activiteiten begeleiden een passie, dan kun jij degene zijn waar Activos naar op zoek is. Er zijn mogelijkheden bij Breggesteyn, Mendelssohnlaan 11 in Hillegersberg  en de Wilgenstaete, Hamakerstraat 70a in Schiebroek. Beiden zijn een wooncomplex zelfstandig wonen 65plus. Het gaat om een divers aan activiteiten, o.a.: gastvrouw/-heer, sjoelen, creatief, handwerken, bingo-team, kookteam, en meer. Maak je muziek en vind je het leuk om af en toe op zondagmiddag voor een kleine groep senioren op te treden, ook dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. 

Interesse gewekt, mail dan naar: stichtingactivos@gmail.com of bel voor Breggesteyn naar Conny de Ruiter 06 22 666 489 en voor de Wilgensteaete naar AnnaMarie ten Haken 06 82 460 068 of vul het contactformulier op de website in, dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.