Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/public/sites/www.leven-in-schiebroek.nl/wp-content/plugins/count-per-day/counter-core.php on line 1517
Uitnodiging informatie-avond luchthavenbesluit RTHA
Uitnodiging informatie-avond luchthavenbesluit RTHA

Uitnodiging informatie-avond luchthavenbesluit RTHA

Beste bewoners,

Wij nodigen u hartelijk uit voor het bijwonen van een digitale informatieavond over het proces en het participatietraject naar een nieuw luchthavenbesluit van de Luchthaven Rotterdam The Hague Airport. 

Deze informatieavonden worden digitaal gehouden op de dinsdagavonden van 8 , 15 en 22 september 2021 van 20:00 – 22:00 uur. U kunt zich op de door u gekozen avond aanmelden met de link   https://forms.gle/TyZyzKsq2qwS4HuZA  genoemd in de uitnodiging. 

De bewonersvertegenwoordigers Rotterdam in de Commissie Regionaal Overlag RTHA (CRO) verzorgen de presentaties samen met de gemeente Rotterdam en wij hebben daarnaast een deskundige op het gebied van luchtvaartwetgeving en een van de begeleiders van het participatietraject bereid gevonden hun kennis en ervaring met u te delen.  

Voor nadere informatie over het Luchthavenbesluit, het participatietraject en het proces kunt u  www.luchthavenbesluit.nl  raadplegen: Deze website is onlangs geactualiseerd. Inmiddels is daarop het officiële eindrapport van het feitenonderzoek – de ‘Joint Fact Finding RTHA ’,  waarmee de eerste fase van het participatietraject is afgerond –  opgenomen.  

Ik hoop u te mogen verwelkomen op een van de informatieavonden. 

Mede namens Dirk Breedveld, plaatsvervangend lid CRO RTHA namens de bewoners van Rotterdam, 

Met vriendelijke groet,

Hans Schendstok, Lid CRO RTHA namens de bewoners van Rotterdam.