Boodschappenservice

Bent u niet in staat om zelf boodschappen te doen? Maakt u zich geen zorgen, een vrijwilliger bezorgt de boodschappen bij u aan de deur.

TelefoonMaatje

Heeft u behoefte aan een praatje? Een TelefoonMaatje heeft een luisterend oor, beantwoordt vragen en kan tijdens het bellen ook samen met u een tv-programma kijken, muziek luisteren of voorlezen.

DigiMaatje

Wilt u leren videobellen, foto’s sturen via WhatsApp, virtueel een museum bezoeken of uitleg krijgen over uw computer, tablet of smartphone? Een vrijwilliger helpt u telefonisch op weg.

TuinMaatje

Heeft u moeite met het bijhouden van uw tuin? Een vrijwilliger kan een handje helpen zodat uw tuin er weer netjes uitziet.

BoekenMaatje

Juist als u weinig bezoek krijgt, kan het fijn zijn om boeken te lezen. Een vrijwilliger leent eigen boeken aan u uit en belt wekelijks even voor een praatje.

SpelletjesMaatje

Doet u graag spelletjes? Veel spelletjes zoals schaken, bingo, Rummikub, sudoku of Wordfeud kunnen ook online gespeeld worden. Een vrijwilliger legt alles uit en beginnen maar!

Hulp op Maat

Zijn er nog andere dingen waar we u mee kunnen helpen? Bijvoorbeeld medicijnen ophalen, de hond uitlaten of een maaltijd afhalen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?

Neem dan contact op met UVV via info@uvvrotterdam.nl of 010-413 08 77. Wij volgen uiteraard de maatregelen van het RIVM.