En maak een reis door je eigen stad

Voor alle kinderen die deze zomer extra uitdaging kunnen gebruiken, organiseert Bibliotheek Rotterdam, Vakantielezen! Al lezend kunnen de kinderen op vakantie in eigen stad; de Euromast, Plaswijckpark, de Bibliotheek, het Voetbalstadion van Excelsior, het Kralingse Bos en de Rotterdamse haven komen allemaal aan bod. 6 weken, 6 thema’s, 6 opdrachten, 6 boeken en heeeeel veel prijzen!

Tijdens de zomervakantie wordt er vaak minder gelezen, hierdoor blijft de taal- en leesontwikkeling van kinderen stil staan of gaat achteruit. Vakantielezen biedt hulp!

Hoe doe je mee met vakantielezen? 

Haal zo snel mogelijk in de zomervakantie jouw tasje op in bibliotheek Schiebroek op de maandag-, woensdag- of vrijdagmiddag, lees of luister een boek dat bij het thema én bij jou past, verdien stempels met het maken van opdrachten, lever alle opdrachten aan het einde van de vakantie in bij de bibliotheek en… maak kans op fantastische prijzen! Wie weet win jij een tablet, vrijkaartjes voor de Euromast, een rondvaart met de Spido, gratis ijsjes bij Beach House Kralingse Bos, vrijkaartjes voor Plaswijckpark óf toegangskaarten voetbalwedstrijd van Excelsior!

Iedere vakantie week staat een andere Rotterdamse plek centraal:

20 juli – 26 juli | Euromast | Griezelen

27 juli – 2 aug | Plaswijckpark | Dieren

3 aug – 9 aug | Bibliotheek | Humor

10 aug – 16 aug | Voetbalstadion Excelsior | Sport

17 aug – 23 aug | Kralingse bos | Fantasie

24 aug – 30 aug | Haven | Avontuur

Meedoen is gratis! Meer informatie? Kijk op: https://bit.ly/38x8gR9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *