De VSW daagt u uit! 
Wie maakt de mooiste foto over wijkbehoud?

In deze covid-19-tijden brengt iedereen veel meer tijd in en om het huis door. Er wordt veel gewandeld en gefietst, omliggende straten en buurten worden (her)ontdekt en door menigeen op beeld vastgelegd. De Vereniging Stedebouwkundig Wijkbehoud (VSW) vindt het belangrijk om de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van de woon- en leefomgeving in stand te houden en te bevorderen. Maar wat vindt u aantrekkelijk? Wat is voor u van waarde in Hillegersberg, Schiebroek en Terbregge? Wat moet bewaard blijven?

De VSW organiseert daarom een fotowedstrijd waarbij inwoners van Hillegersberg, Schiebroek en Terbregge worden uitgenodigd om in beeld te brengen wat voor hen van waarde is. Dat kan een gebouw zijn of een kunstwerk, maar ook een straat of een uitzicht. Zolang het maar gaat om een vast element in Hillegersberg, Schiebroek of Terbregge dat ook als zodanig behouden kan worden (dus geen foto van een zwanenpaar met jongen). 

De fotowedstrijd staat open voor inwoners van Hillegersberg-Schiebroek en Terbregge. 

U kunt uw foto(‘s) sturen naar fotowedstrijd@vsw.biz (maximaal 2 foto’s per deelnemer). Vermeld bij uw inzending uw adres, en ook locatie, datum en tijdstip van de foto en licht toe waarom deze plek voor u van waarde is. 

De uiterste inzenddatum is 31 augustus 2020.

De foto’s worden beoordeeld door een jury met o.m. professionele fotografen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Een selectie van de mooiste foto’s zal dit najaar worden tentoongesteld waarbij op de openingsdag van de expositie de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars.  

Te winnen prijzen: 

1e Prijs:  Foto uitgeprint op groot formaat (70 x 100 cm) canvas + artikel (podium) in TWR

2e Prijs:  Een fotoboek over Hillegersberg

3e Prijs:  Een speciale Hillegersberg-Schiebroek poster.

Een selectie van de foto’s zal op de VSW-website/Facebook en in het magazine Tussen Wilgenplas&Rotte worden gepubliceerd. 

Onder alle deelnemers worden tevens 10 jaarlidmaatschappen van de VSW incl. abonnement op het magazine Tussen Wilgenplas & Rotte verloot. 

De foto(‘s) moet(en) voldoen aan de volgende eisen: 

Bestandstype jpg

Bestandsgrootte minimaal 300 dpi

Kleur / zwart-wit

Tenslotte:

Door inzending geeft de fotograaf de VSW toestemming de foto’s te gebruiken voor publicatie. De naam van de fotograaf zal daarbij worden vermeld. De fotograaf vrijwaart de VSW van eventuele vorderingen van derden.

De VSW ziet uw inzending graag tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *