WE’RE GOING TO SCHIEBIZA!

 WE’RE GOING TO SCHIEBIZA! 

Ibiza in Schiebroek op zaterdag 31 augustus van 13:00 tot 21:00 uur: een gratis familiefestival met superleuke activiteiten. Aan het eind van de vakantie nog even nagenieten in Pluktuin Natuurtalent. 

Pluktuin Natuurtalent is de achtertuin van Schiebroek geworden, met verschillende pluktuinen en stadslandbouw activiteiten. Er wordt plek geboden voor activering, dagbesteding, praktijkstages, recreatie en vrijwilligerswerk: een unieke mix van bezoekers, vrijwilligers, mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Er zijn bijzondere activiteiten te doen op Schiebiza 2019: maak je entree op onze “Chalk of Fame”, kom bubbelkunst maken, teken met een echte illustrator en dip je ijsje bij de spikkelbar. In de tuin kan je verse thee plukken en bamboe weven. Neem plaats op de strobalen en maak samen muziek met de band of met je body als instrument. 

De cocktails staan klaar, de BBQ staat de hele dag aan, over het hele park klinkt relaxte muziek, kortom: alles is aanwezig om in je eigen stad nog even het vakantiegevoel vast te houden. Eet je een hapje mee? Aan het einde van de dag gaat het speelhuis open en de muziek harder tot de zon ondergaat. 

Een speciaal verzoek aan alle bezoekers: heb je nog (volledig goed functionerende) driewielers, skelters of kleine fietsjes over? Natuurtalent is daar heel blij mee voor alle kleine gasten. Neem ze gerust mee naar Schiebiza, je krijgt er gratis ijsjes voor het hele gezin voor. 

Regent het op 31 augustus? Kom gerust, we zorgen voor tenten. 

Tot ziens op Schiebiza! 

Programma 

13:00 – 17:00 doorlopende workshops 

17:00 – 21:00 speelhuis met begeleiding 

13:00 – 21:00 bar open, BBQ aan 

Pluktuin Natuurtalent 

Veldkersweg 50 in Rotterdam-Schiebroek www.natuurtalent010.nl 

www.facebook.com/natuurtalent010/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *