Groen in Schiebroek: informatieavond op 3 juli

De Gemeente Rotterdam nodigt de bewoners van Schiebroek van harte uit voor de informatieavond “Groen in Schiebroek”.

Op deze avond informeert men u graag over de diversiteit van het groenonderhoud in Schiebroek. Er is een kaart met locaties en foto’s waar u zelfbeheer kunt bekijken, u kunt in gesprek gaan met de boswachter ov er bijvoorbeeld de vleermuizen of d runderen in het park. De eikenprocessierups kunt u bespreken met de bomenexpert. Kortom: er is veel informatie te geven, maar de gemeente wil juist graag weten wat u er van vindt.

Op woensdag 3 juli 2019 bent u welkom bij Natuurtalent aan de Veldkersweg 50. Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *