Vandalisme?

De dader(s) liggen natuurlijk op het kerkhof. Zich volstrekt onbewust wat voor schade ze hebben aangericht. Misschien een glaasje teveel op, lollig of stoer doen? Wie zal het zeggen? Akelig is het om te zien dat deze jonge boompjes geen lang leven beschoren is in groen Schiebroek.

Twee jonge boompjes, domweg vernield…

En wat dacht u hiervan?

Hier zijn geen woorden voor…

Wat kunt u doen?

Hebt u een klacht over de buitenruimte? Bel dan naar 14010 en geef de klacht door.

Hebt u een klacht over de buitenruimte? Bel dan naar 14010 en geef de klacht door.

Bent u in het bezit van een smartphone? Download dan de BuitenBeter-app. U kunt ter plekke een foto maken, een korte omschrijving erbij en het geheel versturen. De ervaring leert dat de BuitenBeter-app goed werkt. Over het algemeen wordt getracht om het nog diezelfde dag op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *