Informatiebijeenkomst A16

Na een aantal jaren van voorbereiding zal bouwcombinatie De Groene Boog in februari met de aanleg van de rijksweg A16 Rotterdam beginnen. De elf kilometer lange snelweg verbindt de A16 bij het Terbregseplein rechtstreeks met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport.

In 2024 gaat de energieneutrale rijksweg open voor verkeer.

De aanleg van de A16 Rotterdam betekent een periode van soms intensieve bouwactiviteiten in en rond Schiebroek. Daarnaast kan het zijn dat de woon- en werkomgeving sterk verandert, zoals bij het Lage Bergse Bos en de omgeving van het Schiebroekse Park.

Om u persoonlijk bij te kunnen praten over de A16 Rotterdam en alle werkzaamheden die op stapel staan, nodigt Rijkswaterstaat u uit voor een informatiebijeenkomst. Er zijn in totaal vier bijeenkomsten.

Voor Schiebroek en Overschie vindt de bijeenkomst plaats op donderdag 21 februari 2019 van 16.00 – 21.00 uur.

Adres: Hockeyclub Rotterdam, Hazelaarweg 2.

U bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *